ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

 

·  Πληρωμή στην έδρα της Εταιρείας μας.

Κάνετε την παραγγελία σας και την πληρώνετε στην έδρα της εταιρείας μας η οποία είναι στην Παπαδοπούλου 6, στα Ιωάννινα.

 

·  Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σημαίνει ότι όταν έρθει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει για παραλαβή του προϊόντος ο courier, για να σας το παραδώσει θα πρέπει να του δώσετε το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο.

Συγκεκριμένα το κόστος αντικαταβολής με Courier Center είναι 3€ (ΕΥΡΩ).

 

· Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας. Προκειμένου να εντοπιστεί και να εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε (π.χ. Παραγγελία 22, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

 

  •  ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ   

IBAN: GR 7801103860000038640049227

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΟΥΔΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

  • Παροχή υπηρεσίας e-pos

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί ο πελάτης να πληρώσει ένα προϊόν με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικά. Για τη διασφάλιση των συναλλαγών σας η κλήση καταγράφεται.

 

  • Πιστωτική κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών,χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa,MasterCard,Maestro. Για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα, πρέπει να συμπληρώσετε στην φόρμα τα στοιχεία της κάρτας σας(αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, CCV). Είναι απαραίτητο ο αγοραστής να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα (visa, master card κ.α), ολοκληρώνεται μέσα της υπηρεσίας i-bank e-Simplify της Εθνικής τράπεζας, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Όλα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά  στην υπηρεσία e-Simplify της Εθνικής τράπεζας. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Για παραγγελία άνω των 55 € το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.


BACK TO TOP