ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Προφύλαξη

Η ειδική κατασκευή των υποδημάτων Memo προστατεύει τα πόδια από ανωμαλίες και εξασφαλίζει τη σωστή θέση του σώματος.

Θεραπευτικά υποδήματα

Προσαρμοσμένα σε όλες τις εποχές, με σύγχρονο στυλ, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα τα βρείτε σε όλα τα μεγέθη.

Κατασκευασμένα με ειδική τεχνολογία, που δεν παρατηρείται συχνά σε παπούτσια για παιδιά και εφήβους, μέσα από τα ιδιαίτερα στοιχεία κατασκευής «αποκαλύπτεται» η μορφολογική και λειτουργική ορθότητα των ποδιών, των υφιστάμενων ανωμαλιών ή των συμπτωμάτων.

 

 

 

Τα υποδήματα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη πιθανή πρώτη πρόβλεψη σε περιπτώσεις πλατυποδίας, ραιβοϊπποποδίας (varus foot), βάδισης στις μύτες των ποδιών και πρηνισμού, παρέχοντας υποστήριξη για τα παιδιά με CP στα επίπεδα GMFCS I και II. Σε επόμενο στάδιο και εφόσον κριθεί απαραίτητο πρέπει να επεμβαίνει ιατρική αξιολόγηση για μελλοντική ιατρική αντιμετώπιση.

Η διαγνωστική περιοχή της Memo είναι η εξωτερική σόλα και το τακούνι. Διακρίνονται σε αυτή έξι αριθμημένες ζώνες με ρίγες. Αφού φορέσετε τα υποδήματα Memo για ικανό χρονικό διάστημα είναι δυνατό να δημιουργηθεί τριβή σε συγκεκριμένη ζώνη. Ανάλογα με το ποια ζώνη είναι φθαρμένη, μπορούν να επιλεγούν ανάλογα πέλματα (σόλες) για να διορθωθεί το πρόβλημα. Αυτή η τριβή μπορεί επίσης να είναι πολύτιμη πληροφορία για σας, τον γιατρό σας ή τον φυσιοθεραπευτή. Αφού επιλεγεί μια σωστή εσωτερική σόλα, συνιστάται το παιδί να φορέσει τα παπούτσια Memo όσο πιο συχνά γίνεται. Η περίοδος χρήσης του εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού και την ένταση του προβλήματος.

 


BACK TO TOP