ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Memo System

 

 

Τα Memo είναι υψηλής ποιότητας υποδήματα για παιδιά σε κλασικό στυλ, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά κατάλληλα για τα πόδια των παιδιών. Η μοναδική διαγνωστική λειτουργία παρέχεται από το σύστημα ελέγχου που τοποθετείται στη σόλα Memo. Έχοντας  αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια, τεχνολογία κατασκευής και σύνθεσης έχουν αναγνωρισθεί από τους ειδικούς ως μία αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης και θεραπείας των πιο κοινών ελαττωμάτων της στάσης.

 

Μεγιστοποιεί την άνεση του ποδιού. Για την παραγωγή υποδημάτων Memo χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας. Το εξωτερικό και το εσωτερικό του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από φυσικό μαλακό δέρμα, ιδανικό για τα πόδια των παιδιών. Τα φυσικά υλικά κάνουν το παπούτσι να αναπνέει και το πόδι να μην ιδρώνει.

Διορθώνει υπάρχουσες παθήσεις του ποδιού. Το κατάλληλο σιλικονούχο πέλμα,που αποτελεί μέρος του συστήματος Memo μαζί με την κατασκευή του τακουνιού Thomas(παρέχει επιπρόσθετη υποστήριξη στο πίσω μέρος της πτέρνας), δίνει στα παπούτσια Memo ένα διορθωτικό χαρακτήρα υποδημάτων. Το σιλικονούχο πέλμα για παιδιά μπορεί να επιλεγεί από τον γονέα με βάση το εγχειρίδιο συστήματος Memo που συμπεριλαμβάνεται και σύμφωνα με τη σύσταση του γιατρού.

Ελέγχει την κατάσταση των ποδιών των παιδιών. Ένα μοναδικό σύστημα δυναμικού ελέγχου των ποδιών του παιδιού παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της τρέχουσας κατάστασης των ποδιών και την άμεση αντίδραση. Το ειδικό σχήμα σόλας σταθεροποιεί το πόδι και παρέχει την κατάλληλη θέση κατά τη διάρκεια του βαδίσματος.

Εμποδίζει τις παθήσεις του ποδιού. Η ειδική τεχνολογία σύνθεσης V-tech που βασίζεται στη σωστή θέση της εσωτερικής σόλας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύνθεσης του παπουτσιού. Η τεχνολογία εγγυάται τη διατήρηση του άξονα συμμετρίας σε ένα κατασκευασμένο παπούτσι. Μαζί με ένα χαρακτηριστικό δύσκαμπτο τακούνι και ένα υψηλό άνω μέρος υποστηρίζει την κατάλληλη ανάπτυξη των ποδιών. Τα υποδήματα Memo δεν έχουν χαρακτηριστικά κατασκευής που θα μπορούσαν να διαταράξουν την πραγματική εικόνα της φυσιολογίας και τις ανάγκες των ποδιών κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Χάρη σε αυτό τα υποδήματα Memo καταδεικνύουν τις μορφολογικές και λειτουργικές ιδιότητες τους ή υπάρχοντα ελαττώματα και τα συμπτώματα τους.

Συνιστάται από ειδικό. Είναι καταχωρημένο ως ιατρικό προϊόν.

 

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ MEMO

Στη διαγνωστική σόλα των Memo Shoes υπάρχουν έξι αριθμημένες ζώνες τριβής.Ανάλογα με τη ζώνη φθοράς μπορούμε να εντοπίσουμε έγκαιρα οποιοδήποτε πρόβλημα βάδισης.Κατόπιν σύστασης ιατρού-συμβούλου ή φυσιοθεραπευτή,τοποθετείται η αντίστοιχη εσωτερική σόλα και συνίσταται το παιδί να φοράει τα παπούτσια Memo όσο πιο συχνά γίνεται για να διαπιστωθεί βελτίωση στη βάδιση.Η περίοδος χρήσης των υποδημάτων Memo εξαρτάται απο την ηλικία του παιδιού και την ένταση του προβλήματος.

 

ΖΩΝΗ 1

Η τριβή στην ζώνη 1 σημαίνει υγιή πόδια. Στην περίπτωση αυτή τα παπούτσια Memo δρουν προληπτικά.

 

ΖΩΝΗ 2

Η τριβή στη ζώνη 2 υποδηλώνει τη χρήση γκρι εσωτερικών σολών και τη συνεχή χρήση των υποδημάτων Memo.Όταν φοράτε γκρι εσωτερικές σόλες, εάν η τριβή συνεχίζεται στη ζώνη 2, τότε χρησιμοποιήστε μια πορτοκαλί εσωτερική σόλα. Εάν η περιοχή τριβής εξακολουθεί να είναι ανακριβής, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

ΖΩΝΗ 3

Η τριβή στη ζώνη 3 υποδηλώνει τη χρήση πορτοκαλί εσωτερικής σόλας και τη συνεχή χρήση των υποδημάτων Memo. Εάν εξακολουθεί η ακατάλληλη τριβή συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

ΖΩΝΗ 4

Η τριβή στη ζώνη 4 υποδηλώνει τη χρήση πορτοκαλί εσωτερικής σόλας και τη συνεχή χρήση των υποδημάτων Memo. Συνιστάται επίσης να αναζητηθεί ιατρική συμβουλή καθώς μπορεί να απαιτείται μία περαιτέρω παρέμβαση.

 

ΖΩΝΗ 5 ή/και 6

Εάν η τριβή συμβαίνει στην ζώνη 5 ή/και 6 αναζητείστε ιατρική συμβουλή.

 

Η Memo φιλοσοφία εφαρμόζεται κυρίως σε παιδιά άνω των 6 ετών, όταν σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τότε μπορεί να γίνει πελματογράφημα και να υπάρξει ένα ασφαλές αποτέλεσμα.


BACK TO TOP